Despre Mine

      După ani de căutări, momentul trezirii mele spirituale, a marcat o mare schimbare în viața mea: întreaga mea viziune asupra omului ca ființă universală, asupra Divinității și asupra a tot ce există, s-a reasamblat, fapt ce mi-a adus liniște, calm și siguranță.

     După ce l-am descoperit pe Nihat Hacifazlioğlu, prin intermediul căruia aceste Frecvențe Vibraționale Vindecătoare Înalte pe care le-a descoperit la el și erau accesibile tuturor, prin inițiere, o altă schimbare s-a produs in viața mea.

     Astfel, în primăvara anului 2016 am devenit terapeut Tetheva. La început am lucrat atât fizic cât și la distanță pe membrii familiei și prieteni, în urma cărora au apărut și rezultatele uimitoare pentru mine ca începător. Aceste rezultate s-au manifestat atât pe problemele anumitor boli cât și în viața de zi cu zi (de relații, familiale, sentimentale, etc. ).
Din momentul interacțiunii cu aceste Frecvențe Vibraționale Înalte ar trebui ca fiecare dintre noi să devenim propriul observator… și observați cum minunile Divine își fac apariția, instant sau in timp (depinde de deschiderea fiecaruia).

ELENA CAIA MATEI

Terapeut TETHEVA