Dupa ani de cautari,momentul trezirii mele spirituale ,a marcat o mare schimbare in viata mea: intreaga mea viziune asupra omului ca fiinta universala,asupra Divinitatii si asupra a tot ce exista,s-a reasamblat,fapt ce mi-a adus liniste,calm si siguranta.

     Dupa ce l-am descoperit pe Nihat Hacıfazlıoğlu,prin intermediul caruia Aceste Frecvențe Vibraționale Vindecătoare Înalte pe care le-a descoperit la el si erau accesibile tuturor,prin initiere, o alta schimbare s-a produs in viata mea.

     Astfel in primavara anului 2016 am devenit terapeut Tetheva. La inceput am lucrat atat fizic cat si la distanta pe membrii familiei si prieteni,in urma carora au aparut si rezultatele uimitoare pentru mine ca incepator.Aceste rezultate s-au manifestat atat pe problemele anumitor boli cat si in viata de zi cu zi(de relatii,familiale.sentimentale,etc).
Din momentul interactiunii cu aceste Frecvente Vibrationale Inalte ar trebui ca fiecare dintre noi sa devenim propriul observator…..si observati cum minunile Divine isi fac aparitia.instant sau in timp (depinde de deschiderea fiecaruia).

ELENA CAIA MATEI

Terapeut TETHEVA