Întrebări frecvente

1. Ce este “Tetheva”?

Tetheva, este o Frecvență de Înaltă Vibrație a Cunoașterii care a fost dăruită de Steaua Taygeta planetei noastre prin canalul lui Nihat Hacıfazlıoğlu.
Tetheva, pe lângă faptul că este complementară tratamentelor pentru vindecarea miraculoasă a afecțiunilor fizice, este o știință cosmică care face posibilă recunoașterea UNICULUI Universal și care ne reunește la un nivel mult mai profund cu toții și cu tot ceea ce este în jurul nostru.
“Tetheva”, mult mai presus de vindecarea cu energie absolută, într-o continuă dezvoltare, activează supraconstientizarea pe planetă prin scurgerea înlăuntrul ei a “luminii”, “informatiei” și “sunetului”.

2. Care este diferența “Tethevei” față de celelalte metode de vindecare cu energie?

Tetheva , dincolo de a fi o metodă diferită de tratament cu energie față de celelalte metode cunoscute precum Reiki și altele asemănătoare, este un canal de cunoaștere care funcționează și se hrănește din frecvențele întregului alcătuit din informație, lumină și sunet care se scurge din canalul Universal Cosmic al cunoașterii, care este Taygeta. Vindecarea este numai una din cele 99 de particularități cosmice pe care acest canal cosmic le scoate la iveală în ființa umană.

3. Cum aplicăm Ședințele “Tetheva”?

În timpul aplicațiilor Tetheva, Participantul se va întinde pe spate, cu ochii închiși. Printr-o tehnică numită “hands off”, fără nici un contact fizic, mișcându-mi mâinile la o distanță de 30 cm de corp aplic diferite tehnici. Acest aspect îl puteți urmări în filmul video Practica Ședinței postat pe site.

4. Există diferențe intre ședințele fizice și cele la distanță?

NU, ca si efect. Singura diferenta la sedinta fizica este ca beneficiezi de anumite trairi si experiente.

5. Ședințele “Tetheva” sunt un fel de Hipnoză?

Cu siguranță “NU”. Hipnoza este o stare de transă în care frecvențele creierului participantului sunt aduse la un nivel teta (4-7 mhz nivel de conștiință).
În Ședințele Tetheva, participantul este într-o stare de “Usoara Transa”. Nu este vorba despre starea de somn adânc ca în cazul Hipnozei.
Starea de “Usoara Transa” poate fi comparată și cu starea de venerație pe care o simte un credincios în timpul rugăciunii. Persoana nu-și pierde cunoștința.

6. Care este durata unei Ședințe “Tetheva”?

Ședințele durează în medie 45 minute. Dacă la acest interval adăugăm discuția de informare cu participantul de 5 minute și discuția de 15 minute de la finalul ședinței pentru împărtășirea impresiilor trăite în timpul ședinței, putem spune că ședința durează în total 1 oră.

7. Câte ședințe “Tetheva” trebuie efectuate?

Ținând cont de faptul că Ședințele de Vindecare Tetheva sunt pentru vindecarea anumitor afecțiuni, se vor efectua în funcție de afecțiunea abordată între 3 și 9 ședințe.
În cazul în care prin ședința Tetheva nu se dorește vindecarea unei anumite afecțiuni și persoana dorește să-și înalțe vibrațiile scăzute pe care le simte la nivelul conștiintei, atunci se va efectuă o singură ședință.

8. Care sunt afecțiunile fizice la care “Tetheva” a avut un aport până în ziua de azi?

Suntem în permanență informați cu privire la accelerarea procesului de însănătoșire în urma aplicațiilor “Tetheva” în cazul unor afecțiuni precum anumite tipuri de cancer, sindromul de surmenaj, depresie, atac de panică, fobii, , Scleroza multipla, epilepsie, afecțiuni ale articulațiilor, afecțiuni fizice rămase în urma nașterilor, paralizie cerebrală etc.
Pe lângă acestea, scopul Tethevei pe lângă cel de vindecare fizică, este de a sprijini omenirea în trecerea cosmică și de a-i reda omului reputația de a fi om.

9. “Tetheva” a fost demonstrată științific?

Da. Măsuratorile științifice efectuate în saloanele seminarelor în care au loc aceste ședințe, au demonstrat fluxul frecvențelor înalte din mediu. Pe lângă acestea, în America au fost publicate, nenumărate articole științifice în legătură cu realitatea cu privire la vindecarea cu ajutorul Frecvențelor.

10. Spuneți că “Tetheva” este de la A ȘTI la A FI. Puteți să dezvoltați puțin acest subiect?

Până la acest nivel, omenirea a fugit numai după informație. A cercetat, a învățat, a învățat. Dar nu au putut face un salt către supraconstient astfel încât să poată sintetiza aceste cunoștințe. Nu au putut “citi” universul, sistemul. “Tetheva” activează codurile învățate pentru a putea atinge conștiința cosmică. Așa cum un fluture nu poate învăța să iasă din cocon și să zboare având numai informația absolută, tot așa nici un om nu se poate trezi în adevărul cosmic fără să fi scăpat din închisoarea informație- mental.
Tetheva, activează puterea de transformare a Esenței Universului- “SUNETUL” în conștiința umană. Astfel începe călătoria din A ȘTI către A FI. Drumul și Călătorul se unesc.