+40752422251
contactvindecaritetheva@gmail.com
Zilnic 09:00 - 18:00

Marturii

      In urma cu 10 luni eram intr-o relatie de 5 ani vechime,din care simteam ca nu am puterea necesara de a iesi(nu era o relatie urata ,dar nu ma simteam fericita in interior).Am facut 3 sedinte la distanta si numai dupa 3 luni deja eram intr-o alta relatie.Pot spune ca mi-am gasit in sfarsit iubirea vietii mele.Dar cum viata are urcusuri si coborasuri iubitul meu era steril si trebuia sa-mi accept aceasta soarta.Totusi avand incredere in aceasta terapie TETHEVA i-am propus iubitului sa accepte sa faca si el o serie de 3 sedinte la distnta.Acum putem spune ca suntem un cuplu pe deplin implinit,deoarece eu sunt insarcinata in 10 saptamani.
Multumesc Divinitatii ca prin aceasta terapie s-au produs atatea minuni in viata mea si tie Elena ca mi-ai sugerat sa incerc aceasta noua metoda terapeutica!
PS.Fostul iubit si el este acum intr-o reletie fericita.
Ada, Italia

 

     Wow! Am crezut ca e o terapie destul de conventionala, destul de obisnuita, dar merita incercat. Nu a avut efect in problema pentru care o solicitasem, ci s-a dus tintit in suferinte vechi, pe care nu le-as fi vazut VREODATA eliminate!! Terapia Thetheva chiar isi face treaba!! Chiar stiu ce spun, chiar vorbesc din lucruri traite si simtite!! Conteaza, sigur, si mana binefacatoare a terapeutei! Calda si frumoasa! La interior si la exterior! Si se simte!!

Teodora , Bucuresti

 

De 2 ani de zile ma chinui cu insomnie.Am aflat de la o prietena de aceasta uimitoare terapie.La inceput am fost neincrezatoare , dar am incercat-o pentru ca nu aveam nimic de pierdut.Dupa terminarea cele 3 sedinte la distanta , in a 4 seara am realizat ca am adormit instantaneu si fara medicamente.Dimineata am simtit cat de odihnita si linistita sunt.Din acea seara am renuntat la medicamente si dorm foarte bine.Nu credeam ca voi scapa in viata de aceasta insomnie!

Elena iti multumesc pentru ajutorul dat prin intermediul acestei terapii!

Maria, Bucuresti

 

In urma cu un an de zile am intrat in lumea drogurilor.In prima faza am consumat unele usoare ,dupa care nu ma mai multumeau si am luat altele foarte puternice care afectau in timp creierul mic.In interiorul meu stiam ca nu fac bine ,dar nu puteam sa ma mai opresc.Ajunsesem sa ma imprumut de bani,eram la un pas de a-mi pierde job-ul si casa unde locuiam (deoarece deranjam vecinii de camera).Cu alte cuvinte eram la marginea prapastiei.Cu familia inainte vorbeam zilnic,dupa care am rarit telefoanele la unul pe saptamana sau doua si acesta foarte scurt.La o discutie telefnica cu mama,m-a intrebat daca accept sa-mi faca un trapeut 3 sedinte la distanta.Am acceptat fara nici cea mai mica incredere pentru a scurta convorbirea.E bine dupa aproximativ o luna s-a intamplat minunea vietii mele.M-am trezit intr-o dimineata cu multe mustrari de constiinta si parca mecanic mi-am luat ,,proviziile,, si l-am aruncat direct la tomberon.In acea zi fizic ma simteam terminat,dar in interiorul meu simteam o putere pe care nu o pot descrie in cuvinte.Intentii de a ma lasa de droguri mai avusesem nenumarate,dar fara rezultate.Am reusit sa ma las de droguri dar am ramas cu dureri violente de cap,care si acestea s-au rezolvat pe parcurs.Tot in ultima luna,am cunoscut o fata ( nu-mi explic cum de m-a acceptat),cu care ma voi casatori anul acesta.

Iti multumesc Elena pentru sedintele acordate la distanta, Divinitatea sa te binecuvanteze pentru ceea ce faci si sa ajuti multa lume in jurul tau.Cred ca nu am gasit cuvintele necesare pentru multumiri ,deoarece prin aceasta terapie mi-ai salvat viata.Numai eu stiu prin ce momente grele am trecut si aceasta terapie a venit ca o raza de soare in viata mea de cosmar ,care mi-a schimbat-o radical si sunt enorm de fericit .Pot spune ca m-am renascut la viata si pun mare valoare pe ea.

Mii de multumiri Elena!

Alex  GERMANIA

 

In anul 2016 mi-a aparut un nodul tiroidian ,la inceput foarte mic,dupa care ajunsese ceva mai mic decat o minge de ping pong.De teama nu m-am dus la doctor si am dorit intai sa incerc o vindecare prin intermediul unui terapeut. Am facut la inceputul lunii iunie 2017 3 sedinte ,iar la sfarsitul lunii iulie spre uimirea mea nu mai exista nodulul.Nu va imaginati ce momente am trait : de uimire,de fericire,de bucurie ,pur si simplu nu am cuvinte sa explic aceasta minune!

Elena nu am cuvite sa-ti multumesc!

Georgiana  din Brasov

 

Împărtășiți-ne și dvs din experiența voastră „TETHEVA „!