Ședința de Tetheva

Sesiunea de vindecare Tetheva

Tetheva, vă va scoate de sub perdeaua iluziilor care vă ocupă în mod constant subconștientul cu trecutul și viitorul și care vă îndepărtează de Prezent, vă pune din nou în legătură cu forma perfectă și fără cusur a creației, și anume, EU-ul și face posibilă experimentarea adevărului conform căruia în cosmos totul este perfect și “UNIC”.

În timpul Tethevei, participantul, prin frecvențele vibraționale înalte și vibrațiile de sunet, lumină și informații va trece la un nivel superior de conștiință. Astfel, va crea un întreg cu ego-ul superior, va obține toate răspunsurile mentale și va conștientiza nemărginirea universului și scopul propriilor vieți.

O altă latură miraculoasă a Tethevei este realitatea că îndată ce frecvențele vibraționale înalte odată aliniate cu dumneavoastră, vor rămâne alături de dumneavoastră. Existența acestor frecvențe alături de dumneavoastră, vă vor schimba perspectiva asupra propriei persoane, a celor din preajma dumneavoastră și a fenomenelor pe care le trăiți, făcând astfel o diferență în viața dumneavoastră.

Tetheva, este o călătorie miraculoasă, o experiență armonioasă care va face posibilă auzirea melodiei universului.

Tetheva, nu este o informație pe care să o obțineți citind, pe care să o puteți defini mental și la care să aveți acces fără să o experimentați.

Practicantul, va deschide ușa pentru această experiență pe care toată lumea ar trebui s-o trăiască. Procesul de vindecare este început de însuși participant. Participanții, vor întredeschide această ușă magică și vor face un prim pas în conștientizarea dimensiunii a cincea prin alinierea la frecvențele vibraționale înalte.

Tetheva, va face conexiunea între dumneavoastră și “Sistemul de Circulație al Dimensiunii a Cincea” care este sursa principală de energie pentru funcțiile de reînnoire ale corpului uman. Datorită ei, nu numai că veți face un salt la nivelul supraconștiinței dar vă veți și vindeca din punct de vedere fizic, mental, spiritual și sentimental, în aceeași CLIPA.

Cum se desfăşoară o şedinţă de Tetheva?

Ședințele se efectuează “FĂRĂ CONTACT FIZIC”.

Participantul va fi într-o stare de “Ușoară Transă”.

Ședința de Vindecare Tetheva, are ca scop vindecarea bolilor Fizice-Sentimentale – Spirituale și Mentale.

În timpul ședințelor, participantul, aliniindu-se cu Frecvențele Tetheva, va experimenta sursa ce va fi exprimată prin cuvinte de genul Esență, Sursă, Cămin, se va vindeca în direcția în care are nevoie, iar corpul său va ajunge la un “ECHILIBRU” Spiritual-Mental-Sentimental și Fizic.

Cât durează şedinţele de Tetheva?

Fiecare ședință durează câte 30 minute. Ședințele se aplică în mod consecutiv cu pauză de o zi între ele, sau o dată pe săptămână.

Terapia Tetheva pentru vindecarea unei boli fizice a participantului se va aplica timp de 9-12 ședințe.

Terapia Tetheva care are ca scop vindecarea unei boli Sentimentale, Mentale sau Spirituale a participantului se va aplica timp de 3 ședințe.