Sedinte Tetheva

SESIUNEA DE VINDECARE TETHEVA

Tetheva este activarea în corpul dvs a frecvențelor vibraționale superioare care asigură vindecarea spirituală, mentală, emoțională și fizică.

Spre deosebire de celelalte metode de vindecare cu bioenergie Reiki, Beijing și celelalte, Tetheva, nu este un canal de vindecare, este vindecarea însăși. Lumina, informația puse la dispoziție în univers se îmbină cu sunetul și rezonând cu Frecvențele Vindecătoare vor asigura curățarea canalelor meridiane și funcționarea perfectă a chacrelor dvs.

Tetheva, datorită faptului că reprezintă un ansamblu și este o sursă de vindecare, este o tehnică de bio-energie mult peste cele întâlnite până în prezent.

Tetheva, vă va scoate de sub perdeaua iluziilor care vă ocupa în mod constant subconștientul cu trecutul și viitorul și care vă îndepărtează de Prezent, vă pune din nou în legătură cu forma perfectă și fără cusur a creației, și anume EU-ul și face posibilă experimentarea adevărului conform căruia în cosmos totul este perfect și “UNIC”.

În timpul Tethevei, participantul, prin frecvențele vibraționale înalte și vibrațiile de sunet, lumină și informații va trece la un nivel superior de conștiință. Astfel, va crea un întreg cu ego-ul superior, va obține toate răspunsurile mentale și va conștientiza nemărginirea universului și scopul propriilor vieți.

O altă latură miraculoasă a Tethevei este realitatea că o dată ce frecvențele vibraționale înalte o dată alineate cu dvs, vor rămâne alături de dvs. Existența acestor frecvențe alături de dvs, vă vor schimba perspectiva asupra propriei persoane, a celor din preajmă dvs și a fenomenelor pe care le trăiți, făcând astfel o diferență în viață dvs.

Tetheva, este o călătorie miraculoasă, o experiență armonioasă care va face posibilă auzirea melodiei universului.

Tetheva, nu este o informație pe care să o obțineți citind, pe care să o puteți defini mental și la care să aveți acces fără să o experimentați.

Practicantul, va deschide ușa pentru această experiență pe care toată lumea ar trebui s-o trăiască. Procesul de vindecare este început de însuși participant. Participanții, vor întredeschide această ușă magică și vor face un prim pas în conștientizarea dimensiunii a cincea prin aliniera la frecvențele vibraționale înalte.

Tetheva, va face conexiunea între dvs și “Sistemul de Circulație al Dimensiunii a Cincea” care este sursa principală de energie pentru funcțiile de reînnoire ale corpului uman. Datorită ei, nu numai că veți face un salt la nivelul supraconstiintei dar și vă veți vindeca din punct de vedere fizic, mental, spiritual și sentimental, în aceeași CLIPA.

CUM SE PRACTICA O SEDINTA?
-Ședințele se efectuează “FARA CONTACT FIZIC”.

-Participantul va fi într-o stare de “Ușoară Transă”.

– Ședința de Vindecare Tetheva, are ca scop vindecarea bolilor Fizice-Sentimentale-Spirituale și Mentale.

-Ședința de Vindecare Tetheva care are ca scop vindecarea unei boli fizice a participantului se va aplica timp 9 ședințe.

-Ședința de Vindecare Tetheva care are ca scop vindecarea unei boli Sentimentale, Mentale sau Spirituale a participantului se vă aplica timp de 3 ședințe.

-În timpul ședințelor, participantul, aliniindu-se cu Frecvențele Tetheva, va experimenta sursa ce va fi exprimată prin cuvinte de genul Esența, Sursă, Cămin, se va vindeca în direcția în care are nevoie, iar corpul lor va ajunge la un “ECHILIBRU” Spiritual- Mental- Sentimental și Fizic.

-Fiecare ședință durează câte 45 min. Sedintele se aplica consecutiv cu pauza de o zi intre ele sau o data pe saptamana.