Despre mine

Povestea mea…

Nihat Hacifazlioglu - Elena Caia Matei

ELENA CAIA MATEI

Terapeut TETHEVA

După ani de căutări, momentul trezirii mele spirituale, a marcat o mare schimbare în viața mea: întreaga mea viziune asupra omului ca ființă universală, asupra Divinității și asupra a tot ceea ce există, s-a reasamblat, fapt ce mi-a adus liniște, calm și siguranță.

După ce l-am descoperit pe Nihat Hacifazlioğlu, prin intermediul căruia aceste Frecvențe Vibraționale Vindecătoare Înalte pe care le-a descoperit la el și erau accesibile tuturor, prin inițiere, o altă schimbare s-a produs in viața mea.

Astfel, în primăvara anului 2016 am devenit terapeut Tetheva. La început am lucrat atât fizic cât și la distanță pe membrii familiei și prieteni, astfel apărând și rezultatele uimitoare pentru mine ca începătoare. Aceste rezultate s-au manifestat atât pe problemele anumitor boli cât și în viața de zi cu zi (de relații, familiale, sentimentale, etc).

Din momentul interacțiunii cu aceste Frecvențe Vibraționale Înalte ar trebui ca fiecare dintre noi să devenim propriul observator… și observați cum minunile Divine își fac apariția, instant sau în timp (depinde de deschiderea fiecăruia).

Frecvenţele TETHEVA schimbă Conştiinţa umană de la “A ŞTI” la “A FI”.

Frecvenţele de vindecare TETHEVA includ lumină, informaţie şi forţa vibraţională a sunetelor universale.

TETHEVA conectează fiinţele umane cu realităţile multidimensionale şi vindecă toate efectele negative de la nivel mental şi emoţional.

Cu frecvenţele TETHEVA se produce vindecarea nu doar la nivel spiritual, mental, emoţional şi fizic, ci nivelul de conştiinţă se transpune în a 5-a dimensiune.

Frecvenţele TETHEVA nu reprezintă ceva ce se poate simţi doar cu mâinile, sunt conduri de vindecare ancestrale ale ADN-ului uman.
TETHEVA reprezintă cea mai înaltă frecvenţă vibraţională vindecătoare experimentată pentru prima oară pe Pământ, canalizată de Nihat Hacifazlioglu ca fiinţă umană şi ERA TETHEVA ca fiinţă de lumină.

TETHEVA este o comoară ascunsă de înţelepciune care deschide realităţi ale cosmosului din steaua Taygeta, dimensiunea înţelepciunii Pleida şi canalizate de către Nihat Hacifazlioglu.

În timpul sesiunilor TETHEVA, pacienţii percep mai mult decât stări şi simt ca şi cum şi-ar reaminti un gust uitat.

Cine este Nihat Hacifazlioglu şi cum a apărut denumirea ERA TETHEVA?

Înainte de a fi fost trezit într-o noapte şi confruntat cu realităţile opuse şi nivelurile multidimensionale ale cosmosului – ceea ce el numeşte “Şocul Tetheva”, Nihat Hacifazlioglu a fost CEO al birourilor din Istanbul pentru Global Industrial Company Dubai.

De la vârsta de 6 ani, a început să vadă aura corpului uman. Le putea spune oamenilor secrete despre viaţa lor, doar citindu-le aura.

Dezvoltând abilităţi din domeniul dezvoltării personale şi terapiilor precum: NLP, Reiki, Acupunctură şi multe altele, a devenit conştient că mâinile sale accesează nivele multidimensionale şi adună informaţii, lumină şi vibraţii vindecătoare. Mergând mai în profunzime, a descoperit puterea SUNETULUI într-una din sesiunile sale de vindecare. Pacienţii au început să menţioneze că au auzit sunete liniştitoare şi că au simţit un gust familiar.

Într-o noapte, când a fost trezit, s-a regăsit printre mii de culori diferite şi călătorind prin cosmos cu o viteză şi o coordonată spaţiu-timp pe care nu o mai experimentase până atunci.

În acea noapte, informaţia a venit sub forma frecvenţelor de pe steaua Taygeta şi i s-a transmis să denumească această nouă formă de vindecare TETHEVA, precum şi că numele său ca fiinţă de lumină este ERA TETHEVA.

Nihat Hacifazlioglu transmite acest dar al vindecării divine din Taygeta şi afirmă că frecvenţele TETHEVA nu se găsesc aici pe Pământ numai pentru a vindeca trupul uman, ci sunt aici pentru a activa 2 reguli foarte importante ale cosmosului: LIPSA TIMPULUI & LIPSA EFORTULUI. (Timeless & Effortless)